11/08/2012

Frusztrált Lakers-rajongók

Amikor az NBA offseasonjában Howard után Nash is lehorgonyzott a Los Angeles Lakersnél, mindenki arról beszélt, hogy felesleges az egész alapszakasz. Úgy is Lakers-Heat nagydöntő lesz, a többi bohóckodást meg felejtsük el.

Jazz a Lakers
fölé nőtt
(fotó: Getty Images)
Ehhez képest a Lakers repülőrajtnak távolról sem nevezhető startot produkált. Miután tegnap este a Utah Jazz is 95-86-ra diadalmaskodott felette, ez már a negyedik vereség volt a sorban. Amivel szembe csak egy győzelemre volt képes a gárda. 

Így talán nem véletlen, hogy a fent már vázolt szép reményekbe igencsak beleélt Lakers-szurkerek kezdenek egyre frusztráltabbakká lenni. Erről tegnap Salt Lake City-ben tanúbizonyságot is tettek. 

Két magáról szépen lassan megfelejtkező LA-i fanatikus előbb, a meccs során az EnergySolutions Arena falai között keveredett szájkaratés konfliktusba helyi tagokkal. Majd a meccs után szabad ég alatt folytatták a "trash talking"-ot. Bizonyára oly' fordulatokkal gazdagon kidekorálva, amitől még maga Shakespeare is elpirulna.

Ekkor azonban már nem csak verbálisan ment az attak. Hisz a megkeseredett kaliforniai legények úgy voltak vele, hogy ellenfeleik kedvét is megkeserítik egy kis paprika spray-vel.

Komolyabb sérülésekről, balhéról nem tud a Salt Lake Tribune, bár így is kellőképpen fel lettek paprikázva. 



(forrás: Salt Lake Tribune)